Vem är jag?

Mitt namn är April Caarph och jag bor i Stockholm. Är sedan tidigare utbildad radiojournalist och tog min examen 2016. Sedan dess har jag hunnit arbeta både på Sveriges radio, inom TV samt på ett flertal lokala tidningsredaktör som både reporter, fotograf och webbredaktör. 2017 valde jag att vidga min kompetens och studera till att bli digital kommunikatör och blev klar med utbildningen i december 2018.

Som person skulle jag beskriva mig som energisk, humoristisk, engagerad och en aning envis, dock på ett positivt sätt. Jag har hårda krav på mig själv och har sedan tidigt bestämt mig för att bli något som jag kan vara stolt över, en journalist. Då det råder hård konkurrens inom journalistyrket så har jag de senaste åren fått flytta runt en hel del, något som både har varit krävande men samtidigt spännande.

Två av mina största passioner i livet är styrketräning och fotografering. Utöver detta älskar jag allt som har med arkeologi och historia att göra, detta är en av orsakerna till att jag fotograferar väldigt mycket gamla kyrkor. Vilket är ett återkommande tema i min blogg.

Sedan gillar jag även att resa och upptäcka nya platser.